Általános tájékoztató

Kedves testvérek,

Az erdélyi Baptista Szövetség kiváltságnak tekinti a Magyar Baptisták 2. Világtalálkozójának a megszervezését. A szélrózsa minden irányából szeretettel hívjuk és várjuk a magyar nyelvet beszélő baptista testvéreket, vegyenek részt ez igen kivételes, Erdélyben példa nélküli, magyar baptista rendezvényen. Lehetőségeink szerint, igyekezünk abban, hogy pontosan és gondosan előkészítsük a találkozót, megteremtsük azokat a feltételeket, melyek elősegítik a találkozó áldásos kimenetelét. A jelentkezési ívvel együtt érkező információs csomag azt a célt szolgálja, hogy minden résztvevő időben és tájékozottan, felkészülve jöjjön el a találkozóra.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a levél által ismertetett kérdésekben a Magyar Baptista Világszövetséget alkotó 3 szövetségnek vezetősége teljesen egyet értetett és egyhangúan elfogadott. Kérjük szeretettel testvéreinket, olvassák el figyelmesen a közölt információkat, ha lesznek megjegyzések vagy olyan kérdések merülnek fel melyek bővebb magyarázatot igényelnek, forduljanak bátran az erdélyi magyar baptista szövetség vezetőségéhez, illetve a konferencia elnökéhez.

Együttes szívvel imádkozzunk azért, hogy Isten jó kegyelme és áldása megnyugodjon rajtunk, mind a szervezésben, mind az együtt eltöltendő közösségi alkalmakon.

Krisztusi szeretettel:

A RMBGYSZ elnöke:
Dr. Simon József
 
A konferencia elnöke:
Gergely István

[VISSZA]